Sunday, August 11, 2013

happy birthday to us!


This has been a very important weekend, Sunday was my birthday and today is Mochi’s birthday! It’s been a great intense year. I started as a dog less undergrad in Barcelona and now I am a Columbia graduate student, living in NYC, I started this blog that now has more than 6000 facebook fans and most important…I have Mochi in my life!! So far so good!

Aquest cap de setmana ha estat molt important, el dissabte va ser el meu aniversari i avui el del Mochi! Ha estat un any molt bo i intens. Vaig començar com a estudiant d’arquitectura sense gos a Barcelona i ara sóc estudiant de màster a Columbia, vivint a NYC, vaig començar aquest blog i ja té més de 6000 seguidors a facebook i el més important…tinc al Mochi a la meva vida! De moment tot va perfecte J!

Este fin de semana ha sido muy importante, el sábado fue mi cumple y hoy es el de Mochi! Ha sido un año muy bueno y intense. Empecé como estudiante de arquitectura sin perro en Barcelona y ahora soy estudiante de master en Columbia, viviendo en NYC, empecé este blog y ya tiene mas de 6000 seguidores en facebook y lo mas importante…tengo a Mochi en mi vida! De momento todo va perfecto J!